Cautare

3831 de rezultate pentru "educatie fizica si sport tr severin" (3.14 secunde)
Principala cauza a bolilor de inima si responsabila pentru 62% din decesele din tara noastra / mariustuca.ro / Autoare: Magda Marincovici Societatea Romana de Hipertensiune (SRH) avertizeaza ca , motiv pentru care va derula studiul SEPHAR editia a III-a, ce are ca obiectiv prevenirea si informarea populatiei asupra riscurilor hipertensiunii.
- Ma numesc Iuliana Avadanei, sunt medic de medicina generala si detin competente in acupunctura si homeopatie. ... In anul 2002 am infiintat Centrul de Sanatate Medireflex, incercand astfel sa materializez planul privind sustinerea si promovarea altor genuri de terapii decat cele alopate.
Brainly.ro este o retea sociala pentru educatie, in care elevii colaboreaza intre ei pentru a invata si pentru a rezolva teme. ... Precum intr-un joc pe calculator, utilizatorii primesc mai multe puncte si premii cu cat acestia sunt mai activi si ajuta mai multi utilizatori.
Doctorul Vasile Astarastoae, Profesor de Medicina Legala la Universitatea de Medicina si Farmacie Grigore T. ... Lumea in care traim este complicata si framantata de o criza intre setea de sens si lipsa de sens.
Odata cu inceperea verii, Divertiland Water Park da startul unei serii de evenimente menite sa le ofere copiilor cateva ore in plus de educatie practica si creativa in cel mai mare parc acvatic din Romania.
UNIVERSITATEA DE STIINTE AGRONOMICE SI MEDICINA VETERINARA DIN BUCURESTI (USAMV) si-a deschis portile pentru o experienta altfel. Reprezentantii media au avut ocazia sa interactioneze cu profesori, studenti si absolventi ai USAMV. Pentru cateva ore acestia au descoperit oportunitatile, beneficiile si perspectivele unui potential student.
Mizeria morala actuala a societatii romanesti s-a propagat astfel de sus in jos si ea pleaca de la faptul ca o mare parte a opiniei publice a acceptat cu ani in urma o nerusinata manipulare pentru promovarea unor personalitati compromise in prim planul vietii politice, spune Emil Constantinescu.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
Deputatii si senatorii Puterii si Opozitiei, reuniti ieri in sedinta comuna, au intarziat timp de aproape doua ore inceperea dezbaterilor in plen asupra bugetului de stat pe 2006 angrenandu-se in dezbateri procedurale prelungite.
Un stat functional trebuie sa-si trateze cetatenii ca parteneri, nu ca adversari! ... Florin Caramavrov) Ionut Vulpescu (42 de ani) este senator si membru al Comisiei de cultura a Senatului, unul dintre putinii politicieni de stanga care spun lucrurilor pe nume, cu orice risc.
Un stat functional trebuie sa-si trateze cetatenii ca parteneri, nu ca adversari! ... FLORIN CARAMAVROV) Ionut Vulpescu (42 de ani) este senator si membru al Comisiei de cultura a Senatului, unul dintre putinii politicieni de stanga care spun lucrurilor pe nume, cu orice risc.
Parlamentarii au finalizat dezbaterile la articolul doi, incepute luni seara, si au mai aprobat doar patru articole, in forma initiata de comisiile de specialitate, fiind admis un singur amendament propus de PSD si Comisia de Invatamant.
Ministrii Finantelor si Educatiei, Sebastian Vladescu si Mihail Hardau, au anuntat, in aplauzele parlamentarilor, de la tribuna Parlamentului, ca Guvernul a decis sa accepte un amendament la bugetul de stat pe 2007 potrivit caruia se vor transfera 420 de milioane de lei de la investitii in Educatie la salariile profesorilor.
Reprezentantii Departamentului Judetean pentru Educatie din cadrul PSD Constanta au organizat, sambata, o conferinta de presa, in cadrul careia fostul inspector sef al Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, Petrica Miu a atras atentia ca "Mihail Hardau constituie un experiment nociv pentru educatie".
Purtatorul de cuvant al Partidului Democrat Liberal Galati, Doru Resmerita, impreuna cu decanul Facultatii de Stiinta Alimentelor, Petru Alexe, si inspectorul general adjunct al ISJ, profesor Mitica Dudau, au atatat ieri problema legii invatamantului din perspectiva politica, dar si universitara si preuniversitara.
Liderul PDL, Emil Boc, a anuntat, luni, ca democrat-liberalii vor introduce, marti, o motiune simpla pe educatie, pe care, insa, sunt dispusi sa o transforme in motiune de cenzura, prin comasarea motiunilor pe educatie ale tuturor partidelor, inclusiv cea a PSD.
PSD si PD-L au convenit asumarea raspunderii pe legile salarizarii, eficientizarii cheltuielilor si restructurarii agentiilor, a declarat, luni, inaintea BPN, vicepresedintele Liviu Dragnea, insa Emil Boc a anuntat, dupa sedinta coalitiei, ca si legile educatiei vor fi adoptate prin aceeasi procedura.
Guvernul isi asuma raspunderea in Parlament, in 2 septembrie, pe legea salarizarii unice, pe legea restructurarii agentiilor, legea privind cumulul pensie-salariu, precum si pe legile educatiei, a anuntat, luni, dupa sedinta coalitiei, premierul Emil Boc.
Traian Basescu si Crin Antonescu au participat pana acum cateva minute la o dezbatere publica, la Cluj. ... Un presedinte care voi fi deasupra intereselor partizane cu un prim-ministru independent voi face acest lucru constrangand partidele sa inteleaga ca politicul trebuie sa ramana la nivelul ministrilor si secretarilor de stat.
Am avut discutii cu deputatii si ma consult pe probleme de educatie in fiecare marti de la 18.30. ... Eu actionez si incerc sa imprim ministerului un sentiment de normalitate.
google-analytics.com